Nagenoeg alle teams behaalden een verdienstelijk resultaat.

Alleen het 6e team en het 1e jeugdteam gingen onderuit, de rest haalden belangrijke punten binnen dankzij winst of een gelijkspel.

JEUGD
HTTC 1 – MTTV 1, uitslag: 7 – 3
De uitslag is geflatteerd want ons team verloor 3 partijen net in de 5e game tegen het team uit Houten. Alleen tegen Emmy Suijkerbuijk wonnen Jan Lauret en de gebroeders Leander en Piedro Meulendijks.

Unicum 1 – MTTV 2, uitslag: 2 – 8
Dankzij deze ruime zege op het vaandelteam uit Geldrop handhaaft ons tweede team zich aan kop van de Junioren 1e klasse. René-Philippe Wolters bleef ongeslagen, Pascal-André Wolters en Radu Meulendijks wonnen ieder 2.

SENIOREN
Renata 4 – MTTV 1: 4 – 6
Er werd fel gestreden maar uiteindelijk sleepten Rudi Spinner(2 zeges), Koen Smits(2) en Fons Sanders(1) er een overwinning uit. Met 1 wedstrijd extra staat ons team aan kop van de 3e klasse. Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen de concurrent uit Veldhoven.

MTTV 2 – Stiphout 3, uitslag: 7 – 3
Een verdienstelijke overwinning van Patrick Spapens(3), Sjaak Verbeek(2) en Leon Withoos(1), waardoor ze Stiphout van de derde plaats hebben verdrongen. Het viel echter niet mee want 4 partijen vielen maar net in de 5e game naar de goede kant.

MTTV 3 – Valkenswaard 3, uitslag: 7 – 3
Stijn Smits was ongenaakbaar, hij verloor geen enkele game. En samen met Jan Lauret(1), Pieter van Aerle(2) en het dubbel met Stijn en Jan boekten ze een ruime zege en hebben de degradatiezone ruimschoots verlaten.

MTTV 4 – Budilia 6, uitslag: 5 – 5
Elice van de Bogaert(2), Rianne Sleegers(2) en Keith Saunders(1) bleven in evenwicht met het team uit Budel en schieten daar eigenlijk niet veel mee op. Ze blijven hierdoor op gelijke hoogte met Budilia en moeten flink aan de bak om niet te degraderen.

Budilia 8 – MTTV 5, uitslag: 5 – 5
Negen van de tien wedstrijden werden in 3 games beslist, dus het gelijke spel leek voorbestemd te zijn. Henk van Oirschot(2), Peter van der Velden(1) en Geert-Jan van Duijnhoven(2) blijven prima in de middenmoot van de 6e klasse hangen.

Veldhoven 14 – MTTV 6, uitslag: 10 – 0
Een teleurstellende nederlaag voor Twan van der Zanden, Niels Kanters en Jo Saunders tegen de directe concurrent. Ze staan nu stevig onderaan, maar er zijn gelukkig nog genoeg wedstrijden in de competitie te gaan om de rest weer in te halen.

< terug