Nagenoeg alle teams draaien mee in de top van hun competitie.

SENIOREN

Return Oss 2 – MTTV 1, uitslag: 9 – 1

Behalve team 1. Onze kopman Rudi Spinner zat in Lissabon en er was geen invaller beschikbaar. Tegen de koploper uit Oss is het dan een onbegonnen zaak. Koen Smits redde de eer, meer zat er niet in voor Koen en Stijn Smits.

TIOS 5 – MTTV 2, uitslag: 8 – 2

Het 2e team delfde in Tilburg het onderspit tegen TIOS. De licht geblesseerde Joost Poppelaars(0 zeges), Piedro Meulendijks(1) en Wim Hees(0) werden niet van de tafel getikt, maar echt kans hadden ze ook niet.

ATTC 4 – MTTV 3, uitslag: 5 – 5

René-Philippe Wolters bleef in Aarle-Rixtel wederom ongeslagen en samen met Pieter van Aerle(2) behaalden ze een keurige gelijkspel. Invaller Henry Essing won telkens knap een game terwijl hij toch 2 klassen lager speelt. Ze staan nu tweede in de 4e klasse.

MTTV 4 – Valkenswaard 5, uitslag: 6 – 4

Een belangrijke overwinning op de rivaal voor het kampioenschap in de 6e klasse. Rianne Sleegers(2), Elice van de Bogaert(2) en Keith Saunders(1) moesten er wel flink voor knokken, slechts 3 partijen werden in 3 games beslist.

MTTV 5 – ATTC 6, uitslag: 5 – 5

Wederom een gelijkspel voor Geert-Jan van Duijnhoven(2), Radu Meulendijks(2) en Kasper Dam(1). De overwinning van Radu op Henk Bulting was een ware thriller, Radu won bijzonder nipt met 16-14 in de 5e game! Ze staan bovenaan in de 6e klasse met een extra gespeelde wedstrijd.

MTTV 6  – ATTV 3, uitslag: 8 – 2

Tom van der Zanden(3), Jo Saunders(2) en Toine van der Ven(2) draaien uitstekend mee in de top van de 7e klasse. Dankzij de ruime zege op het Astense team staan ze op een tweede plaats, slechts 1 puntje van de koploper uit Heeze.

JEUGD

TIOS 3 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7

Tegen het jeugdtalent Anya Cao waren Leander Meulendijks en René-Philippe en Pascal-André niet opgewassen. De overige partijen werden wel gewonnen, al ging het niet altijd even makkelijk. Ons team staat nu op een verdienstelijke gedeelde 2e plaats in de Hoofdklasse.

< terug