Nieuwsbericht MTTV ’72

Training

Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om buiten te sporten op anderhalve meter afstand. Wij hebben als bestuur de mogelijkheden bekeken om dit te gaan doen. De gemeente geeft ons de mogelijkheid de tafels op te halen, maar we dienen dan zelf voor een tijdelijke opslag te zorgen; er is in de sporthal geen beheerder aanwezig. We hebben de mogelijkheden tot spelen bij basisschool het Schrijverke bekeken. Het spelen op het schoolplein is daar mogelijk, maar zij hebben geen plaats om onze tafels te stallen. We proberen nog in contact te komen met de tennisvereniging of daar mogelijkheden zijn.

Diverse bronnen in de media melden dat waarschijnlijk per 1 juli de binnensporten weer gaan starten. Wij hebben de zaal bij de gemeente gehuurd t/m vrijdag 3 juli. We zijn van de gemeente afhankelijk of zij de sporthal vanaf 1 juli weer openen en wat zij besluiten omtrent de zomervakantie. Als de gemeente de sporthal opent, zullen we vanaf 1 juli nog gebruik maken van de zaal en wellicht nog langer doorgaan in juli. We zullen dan een plan opstellen hoe we als vereniging de 1,5m afstand kunnen garanderen, door o.a. het maken van groepen zodat telkens een beperkte groep tegelijk aan het spelen is.

Helaas is het voor ons nog niet duidelijk of we op korte termijn weer kunnen gaan tafeltennissen. We hopen hier op korte termijn meer over te weten en zullen jullie dan op de hoogte brengen.

Toernooien

Als na de zomervakantie de situatie omtrent Corona weer meer mogelijkheden biedt, willen we dit najaar de 2 geplande toernooien door laten gaan. Dit is op 11 oktober het Kersentoernooi en op 29 november het taartentoernooi. Reserveer deze datums dus alvast in je agenda.

Het dubbeltoernooi is in maart niet doorgegaan. Alle deelnemers die hiervoor al betaald hadden, krijgen dit geld op korte termijn teruggestort op hun rekening.

Jeugdactiviteit

In Maart was er een uitje voor de jeugd gepland. Dit kon door de Corona-uitbraak helaas niet doorgaan. Dit uitje zal in het najaar gaan plaatsvinden, als het dan weer mogelijk is.

Digitaal wedstrijd formulier NTTB

De NTTB App vervangt de huidige ledenpas en bevat ook het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Dit digitale formulier kan in de najaarscompetitie naast de papieren versie gebruikt worden. Het is de intentie dat vanaf voorjaar 2021 het digitale formulier het papieren formulier volledig vervangt. De toegang tot de ledenpas en het wedstrijdformulier is alleen voor NTTB-leden. Uw gebruikersnaam is uw persoonlijke bondsnummer. De registratiebevestigingsmail wordt gestuurd naar het e-mailadres dat bekend is in de ledenadministratie van de NTTB (NAS). Als je niet weet welk e-mailadres in NAS staat of als er (nog) geen e-mailadres staat, neem dan contact op met de ledenadministrateur via secretaris@mttv72.nl.
Meer informatie over downloaden en het gebruik van de app is te vinden op https://www.nttb.nl/nttb-app-beschikbaar-in-appstore-en-google-play-store/

Tafeltennismasterz

Vanaf 1 juli is het voor alle jeugdleden van 13 t/m 17 jaar vereist om een spelregelbewijs te halen. Voor alle jeugd in deze leeftijdscategorie is het dus van belang dat ze dit bewijs zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor de start van de nieuwe competitie, halen. Ook voor andere (competitie spelende) leden is het van belang de regels van het tafeltennis te kennen. Iedereen kan een spelregelbewijs halen. Door op onderstaande link te klikken krijg je meer uitleg hoe je dit kunt doen. https://www.nttb.nl/opleidingen/scheidsrechters/tafeltennismasterz/

Wij wensen iedereen een goede gezondheid de komende tijd en zorg goed voor jezelf. Hopelijk zien we jullie snel weer!

Groetjes,
het bestuur

< terug