Nieuwsupdate MTTV ’72

Hierbij weer een korte nieuwsupdate.

Training

Iedereen zal wel bekend zijn met de nieuwe maatregelen die gelden. De gemeente heeft ons medegedeeld dat de sporthal tot na de meivakantie (maandag 11 mei) dicht zal zijn. Eerder dan 11 mei zal er dan ook niet getafeltennist kunnen worden in de sporthal. We houden jullie hierover op de hoogte.

Competitie

Bijgevoegd een bericht van de NTTB met de consequenties van het beëindigen van de voorjaarscompetitie.

Benefiet sportquiz 2020

Komende zaterdag 11 april om 20.00u organiseert LEEF Geldrop-Mierlo een online sportquiz. Hiervoor kun je een team formeren. Ieder team doet een bijdrage aan een van de aangemelde verenigingen, dit kan dus ook aan MTTV ’72. Wil je mee doen, formeer dan een team en schrijf je vanaf dinsdag 7 april in via de website van LEEF. Een leuke bezigheid voor de zaterdagavond en je ondersteunt ook nog de vereniging. Doen dus!
https://leefgeldrop-mierlo.nl/

Oud papier

Afgelopen maandag en komende maandag wordt door de vereniging oud papier opgehaald. Wij zijn trots op onze harde werkers die ook in deze periode gewoon oud papier gaan ophalen.

Tafeltennismasterz

Vanaf 1 juli is het voor alle jeugdleden van 13 t/m 17 jaar vereist om een spelregelbewijs te halen. Ook voor andere (competitie spelende) leden is het van belang de regels van het tafeltennis te kennen. Iedereen kan een spelregelbewijs halen. Door op onderstaande link te klikken krijg je meer uitleg hoe je dit kunt doen. Omdat we nu allemaal veel thuis zitten, is het nu een mooie tijd om te oefenen en je spelregelbewijs te halen. Veel succes!

https://www.nttb.nl/opleidingen/scheidsrechters/tafeltennismasterz/

Wij wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid de komende tijd en zorg goed voor jezelf.

Groetjes,
Namens het bestuur

< terug