Nu al potentiële kampioenen en degradanten in spannende competities.

JEUGD

Middelburg 1 – MTTV 1, uitslag: 5 – 5

In het mooie Zeeuwse Middelburg kwamen Piedro Meulendijks(3 zeges), Pascal-André Wolters(1)en Radu Meulendijks(0) op een 4-1 voorsprong maar uiteindelijk werd het een gelijkspel. Ze staan op een mooie 2e plaats in de Landelijke C competitie met alle kansen de 1e plaats te pakken.

SENIOREN

Budilia 2 – MTTV 1, uitslag: 6 – 4

Thuis werd met 7-3 van Budilia gewonnen maar in Budel stelde Budilia de sterkste opstelling op. Niettemin won Stijn Smits(2) knap van de stugge verdediger Gerard Neeskens. Tegen topper Jack Braeken waren Rudi Spinner(1), René-Philippe Wolters(0) en Stijn niet opgewassen. De koppositie komt hierdoor niet in gevaar.

Bergeijk 5 – MTTV 2, uitslag: 3 – 7

Patrick Spapens(3), Piedro Meulendijks(2) en Leon Withoos(1) behaalden een knappe overwinning op de nummer 3. Daarmee blijven ze op de hielen zitten van koploper Valkenswaard.

Meppers 3 – MTTV 3, uitslag: 5 – 5

In Heeze schoten Leander Meulendijks(2), Jan Lauret(2) en Wim Hees(0) niks op met het gelijke spel. Er zat meer in want Wim en Jan verloren beiden net in de 5e game. Met de nummers 1 en 2 voor de boeg wordt het lastig om uit de degradatiezone te klimmen.

Veldhoven 13 – MTTV 4, uitslag: 4 – 6

Rianne Sleegers is woman of the match met 3 overwinningen. Keith Saunders(1), Henry Essing(1) en het dubbel Rianne en Henry zorgden voor de 6-4 overwinning en een keurige 3e plaats in de 5e klasse.

MTTV 5 – Veldhoven 12, uitslag: 4 – 6

Kasper Dam, Radu Meulendijks en Geert-Jan van Duijnhoven wonnen alleen van Leo van der Sommen en het dubbel. Er moet een tandje bij om degradatie te voorkomen, al valt dat niet mee in deze zware 5e klasse poule.

MTTV 6 – Een en Twintig 6, uitslag: 8 – 2

Wederom een mooie overwinning van Tom van der Zanden(3), Toine van der Ven(3) en Jo Saunders(1). Maar liefst 4 wedstrijden werden in de 5e game in ons voordeel beslist. Tom had stalen zenuwen, 2 keer won hij met maar 2 punten verschil in de 5e game. Op naar de 1e plaats in de 7e klasse!

< terug