Ondanks wisselende resultaten blijven de competities voor de teams spannend.

JEUGD

MTTV 1 – Taverbo 1, uitslag: 3 – 7

Het team uit Boxtel loopt door deze zege uit op ons jeugdteam en neemt een optie op het kampioenschap in de Landelijk C competitie. Pascal-André Wolters (2 zeges), Leander Meulendijks(1) en Radu Meulendijks(0) gaan volgende week de strijd aan tegen ’t Belke uit Tegelen om de 2e plaats.

SENIOREN

Unicum 4 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7

Een nuttige overwinning van Stijn Smits(3), Rudi Spinner(3) en René-Philippe Wolters(0) in en tegen Geldrop. Ze staan fier aan kop in de 3e klasse en liggen op schema voor het kampioenschap.

Unicum 5 – MTTV 2, uitslag: 3 – 7

Joost Poppelaars(2), Leon Withoos(1) en uitblinker Piedro Meulendijks(3) behaalden hetzelfde resultaat in Geldrop als team 1 en staan op een keurige 2e plaats in de 3e klasse. Volgende week de topper tegen het team uit Valkenswaard dat slechts 2 punten boven ze staat, dus de koppositie ligt binnen bereik.

MTTV 3 – Stiphout 6, uitslag: 9 – 1

Een geflatteerde zege omdat Stiphout met 2 invallers speelde, al hadden Jan Lauret(3), Sjaak Verbeek(3) en Pieter van Aerle(2) het niet makkelijk tegen ze. Het is een belangrijke zege omdat ze zo de 3e plaats in de 4e klasse behouden.

MTTV 4 – NTTV 2, uitslag: 3 – 7

Maar liefst 4 wedstrijden gingen met minimaal verschil verloren tegen het team uit Nuland, een domper voor Henry Essing(0), Elice van de Bogaert(1) en Keith Saunders(1). Volgende week tegen de koploper in Beek en Donk moeten punten gehaald worden om in de middenmoot te blijven.

Bergeijk 6 – MTTV 5, uitslag: 8 – 2

Koploper Bergeijk was te sterk voor Geert-Jan van Duijnhoven(0), Kasper Dam(1) en Radu Meulendijks(1) waardoor ze nu duidelijk hekkensluiter zijn geworden in de zware 5e klasse. Lichtpuntjes waren de knappe zeges van Radu en Kasper op de veel sterker geachte Nicky Thiels.

MTTV 6 – Meppers 6, uitslag: 5 – 5

Team 6 stond gelijk en bleef gelijk met het team uit Heeze door het onderlinge gelijke spel. Tom van der Zanden(1), Niels Kanters(2) en Toine van der Ven(1) hebben flink hun best gedaan maar het gelijke spel was wel de terechte uitslag.

< terug