Ons 3e team kwalificeert zich voor de promotiewedstrijd naar de derde klasse.

SENIOREN

Flash 6 – MTTV 3, uitslag: 4 – 6

De krappe overwinning in Eindhoven is voldoende voor de tweede plaats in de vierde klasse. Daardoor komen ze in aanmerking voor de promotiewedstrijdnaar de derde klasse op vrijdag 6 december. De tegenstander uit de derde klasse is nog niet bekend. Als ze die wedstrijd winnen dan spelen in het voorjaar onze eerste drie teams alle drie in de derde klasse.

Pascal-André Wolters(2), Jan Lauret(2) en Pieter van Aerle(1) kwamen tegen Flash in Eindhoven met 3-0 en 4-2 achter, maar daarna wonnen ze 4 partijen achter elkaar en pakten uiteindelijk de winst.    

Return Oss 3 – MTTV 1, uitslag: 4 – 6

Om in de 2e klasse te blijven moest in de laatste competitieronde 3 punten meer gehaald worden dan concurrent Bergeijk. Echter, Bergeijk kreeg al drie punten cadeau omdat hun tegenstander met slechts 2 personen aantrad. Rudi Spinner (3 zeges), Stijn Smits(2) en Kevin van den Eeden(0) haalden het maximale uit de strijd maar dat bleek helaas uiteindelijk niet voldoende.   

MTTV 2 – Budilia 2, uitslag: 7 – 3

De kampioen met 7-3 verslaan is een bijzonder goede prestatie. Met name de winst van Fons Sanders(3) en Patrick Spapens(3) op topper Jack Braeken is uitzonderlijk. Samen met Leon Withoos(1) is het tweede team op een mooie derde plaats geëindigd in de derde klasse.

MTTV 4 – Veldhoven 14, uitslag: 6 – 4

Ons vierde team is al kampioen dus was deze wedstrijd om des keizers baard. Tegenstander Marcel van Iersel was een maatje te groot, voor de rest vielen de punten naar onze kant. Elice van den Bogaert, Rianne Sleegers, Keith Saundersen Henry Essing zijn met 25 punten verschil kampioen geworden in de zesde klasse dus het wordt hoog tijd dat ze in de vijfde klasse weer hun kunsten laten zien.  

MTTV 6 – Uden 4, uitslag: 6 – 4

Ons zesde team kwam flink gehavend aan de start maar sleepte toch een mooie 6-4 winst uit de strijd. Jo Saunders won ondanks een schouderblessure knap 2 partijen, Toine van der Ven had een rugblessure en won er 3. Tom van der Zanden (0) had helaas te veel last van zijn beenblessure. Een vierde plaats in de zevende klasse is het eindresultaat. Gelukkig is de competitie beëindigd en krijgen ze de tijd om te herstellen.

< terug