Ons 6e team stelt promotiewedstrijd naar 6e klasse veilig dankzij monsterscore.

SENIOREN

Meppers 4 – MTTV 6, uitslag: 1 – 9

Dankzij de ruime 9-1 overwinning hebben Jo Saunders, Niels Kanters en Tom van der Zanden de 2e plaats en daarmee de promotiewedstrijd naar de 6e klasse veilig gesteld. Makkelijk ging het in Heeze overigens niet, slechts 1 wedstrijd werd in 3 games gespeeld. De laatste wedstrijd spelen ze tegen de studenten uit Eindhoven die bovenaan staan, daarna zal de spannende promotiewedstrijd volgen.

MTTV 2 – Unicum 5, uitslag: 7 – 3

Piedro Meulendijks (2), Patrick Spapens (2) en Leon Withoos(2) behaalden een regelmatige overwinning op onze buren uit Geldrop. Om op de huidige 2e plaats te eindigen zal volgende week een flink aantal punten gehaald moeten worden tegen de kampioen Valkenswaard.

Stiphout 6 – MTTV 3, uitslag: 7 – 3

In Helmond verloren Sjaak Verbeek(1), Jan Lauret(1) en Leander Meulendijks(1) tegen het sterk spelende Stiphout. Zowel Leander als Sjaak wonnen in de 5e game knap tegen de ervaren Ton Willems. Dat is maar goed ook want er zullen nog punten gehaald moeten worden om uit de degradatiezone te blijven.

MTTV 4 – Veghel 8, uitslag: 4 – 6

Henry Essing(1), Elice van de Bogaert(2) en Keith Saunders(1) hebben er flink voor gestreden maar met nog 1 wedstrijd voor de boeg wordt het heel lastig om de 5 punten achterstand in te halen. Een flinke eindspurt is dus nodig om degradatie uit de 5e klasse te voorkomen.

MTTV 5 – Bergeijk 6, uitslag: 0 – 10

Een flinke nederlaag is niet te vermijden als je zelf inmiddels bent gedegradeerd en tegen de kampioen moet spelen. Geert-Jan van Duijnhoven zat wel bijzonder dichtbij een overwinning. Hij verloor met 13-15 en 11-13 in de 4e en 5e game. Ook Radu Meulendijks verloor een keer in 5 games. Meer dan deze paar gewonnen games zat er echter niet in.

JEUGD

Taverbo 1 – MTTV 1, uitslag: 5 – 5

In Boxtel werd door Pascal-André Wolters(1), Piedro Meulendijks(2) en René-Philippe Wolters(2) knap gelijk gespeeld tegen de koploper in de Landelijk C competitie. De 3e plaats is hierdoor nagenoeg veilig. Volgende week zaterdagmiddag de laatste wedstrijd tegen nummer 2 ’t Belke uit Tegelen die nog kampioen kunnen worden. Dat wordt een mooie en spannende strijd dus kom vooral kijken!

 

< terug