Onze teams zijn na de Herfstvakantie voortvarend van start gegaan

SENIOREN

MTTV 2 – Veldhoven 6, uitslag: 8 – 2

Dankzij de ruime overwinning op Veldhoven blijft de tweede plaats in de derde klasse in zicht. De winst kreeg ons team zeker niet in de schoot geworpen. Slechts 3 wedstrijden werden in 3 games beslist. Fons Sanders is goed in vorm en bleef ongeslagen, evenals Patrick Spapens. Leon Withoos had last van de verdedigers en won alleen in 5 games van Rob van Daal. 

MTTV 4 – Valkenswaard 5, uitslag: 8 – 2

Ons vierde team loopt nóg verder uit op de concurrentie, het kampioenschap is in zicht. Rianne Sleegers en Henry Essing waren duidelijk een maatje te groot voor Valkenswaard. Keith Saunders had het een stuk lastiger, maar haalde wel na een zwaarbevochten zege op Henk Beenen het achtste punt binnen. En elk punt telt in de tafeltenniscompetitie.    

MTTV 5 – ATTC 7, uitslag: 5 – 5

Van 0-2 naar 3-2, 3-4, 5-4 en uiteindelijk 5-5. De balans sloeg beide kanten uit maar kwam uiteindelijk in evenwicht. Het team schiet met dit gelijke spel niet veel mee op, want zowel degradatie als promotie zit er eigenlijk niet meer in. Kasper Dam en Geert-Jan van Duijnhoven wonnen ieder 2 wedstrijden en samen het dubbel. Jeffrey Brunselaar heeft weer bijgeleerd, hoewel hij tegen Ruud wel erg snel klaar was.

Een en Twintig 6 – MTTV 6, uitslag: 6 – 4

Team 6 kon alleen Toine van der Ven en Miep van Meijl opstellen, dus startten ze met een 3-0 achterstand. De achterstand hebben ze aardig beperkt gehouden. Met name Miep was op dreef, ze won 2 partijen zonder setverlies. Toine volgde met winst op Anne de Wit. Toine en Miep hebben een sterk dubbel. Dit keer wonnen ze in 3 games en gaven in totaal slechts 13 punten weg.  

< terug