Op zondag 10 Juni is de jeugd van MTTV ‘72 wezen paintballen bij het uilennest te Geldrop.

De dag begon om 12.15 waar we zouden vertrekken bij de weijer. We hebben even gewacht op een laatkomer en zijn daarna vertrokken naar Geldrop.

We waren maar met zijn zessen en hebben 2 keer 3vs3 gespeeld. Waarbij in de eerste ronde Piedro, Radu en Kasper tegen de gebroeders Wolters en Tom speelden. In deze ronde heeft het team van Piedro maar liefst 4 keer op de knop gedrukt in de basis van de tegenstander. En het team van Tom heeft 2 keer de knop weten te raken.

In de tweede ronde hebben we de teams omgegooid en speelden Piedro, René-Philippe en Tom tegen Kasper, Pascal-André en Radu. Hier hebben we vooral op elkaar geschoten en dat aws zeer spannend. Iedereen was een oprechte winnaar in deze ronde.

Daarna omdat we nog kogels en tijd over hadden hebben we twee keer een deathmatch(Iedereen tegen elkaar) gespeeld. In de eerste ronde was ervaren paintballer Kasper de oprechte winnaar. In de tweede ronde kwamen Piedro en Kasper als laatste uit het slagveld, maar nu met Piedro als gedoodverfde winnaar.

Met onze allerlaatste kogels en tijd hebben op een konijn gejaagd. Kasper was zo sportief om in een konijnenpak het op te nemen tegen de 5 jeugdspelers. Het konijn was kansloos tegen de 5 jagers.

Iedereen was vermoeid en bezweet dus met dit lekkere weer had Kasper op een heerlijk ijsje getrakteerd.

Ga naar het Foto album

< terug