Patrick Spapens leidt tegelijkertijd team 1 en 2 naar de overwinning.

SENIOREN

MTTV1 – OTTC 1, uitslag: 7 – 3

Supersub Patrick viel in bij team 1, op de tafel ernaast speelde hij met zijn eigen team en hij bleef op beide tafels ongeslagen. Rudi Spinner(2 zeges), Stijn Smits(1) en hun dubbel zorgden voor een mooie overwinning in de 2e klasse.

MTTV 2 – Flash 4, uitslag: 6 – 4

En zo wandelde Patrick tussen tafel 1 en tafel 2 en won ook hier zijn partijen. Piedro Meulendijks(1) en Joost Poppelaars sleepten na hard werken de overwinning binnen. Ze houden door de winst het team uit Eindhoven onder zich.

MTTV 3 – Flash 6, uitslag: 5 – 5

In een heroïsch gevecht van René-Philippe Wolters tegen Rien Jacobs ging hij regelmatig langs de afgrond maar bleef met een 15-13 winst in de 5e game alsnog ongeslagen in de 4e klasse. Jan Lauret(1) en Pieter van Aerle(1) sleepten er in totaal een gelijkspel uit. Geen enkele wedstrijd werd in 3 games beslist.

Veldhoven 15 – MTTV 4, uitslag: 3 – 7

Team 4 loopt steeds verder uit op de concurrentie en bonden ook Veldhoven aan hun zegekar. Alleen Jan de Greef was deze keer te sterk voor Rianne Sleegers, Keith Saunders en Henry Essing.

Veldhoven 16 – MTTV 5, uitslag: 5 – 5

Radu Meulendijks(2), Kasper Dam(1) en Geert-Jan van Duijnhoven(1) bleven in evenwicht met Veldhoven waardoor het spannend blijft wie kampioen gaat worden. Ze staan bovenaan in de 6e klasse maar wel met een wedstrijd meer gespeeld.

Een en Twintig 7 – MTTV 6, uitslag: 6 – 4

Een kleine verlies voor Jo Saunders(1), Niels Kanters(2) en Toine van der Ven(0) in Beek en Donk. Ze staan weliswaar bovenaan in de 7e klasse, maar het gaat flink lastig worden want de tegenstanders moeten nog wedstrijden inhalen.

JEUGD

Taverbo 1 – MTTV 1, uitslag: 4 – 6

Een knappe overwinning op de koploper uit Boxtel waardoor ze met slechts 2 punten verschil Boxtel op de hielen zit. Met name Piedro Meulendijks(3) deed goede zaken en won van de sterke Lars Strik. Leander Meulendijks(1), Radu Meulendijks(1) en het belangrijke dubbel van Piedro en Leander zorgden voor de winst.

< terug