Radu Meulendijks loodst team 4 naar eerste overwinning

MTTV 4 – Red Stars 5, uitslag: 6 – 4

Vorige week liet Radu al zien dat hij volwaardig meedraait in de vijfde klasse, maar nu overtrof hij alle verwachtingen met 3 prachtige overwinningen op de topspelers uit Venray. En het was zeker niet eenvoudig. Vooral tegen de met noppen spelende veteraan Jos Spanings won Radu knap met 12-10 in de beslissende vijfde game. Rianne Sleegers speelde ook prima en won er 2, Henry Essing won er eentje. Er is nu weer aansluiting en de kans om uit de degradatiezone te geraken. 

Hotak ‘ 68 1 – MTTV 1, uitslag: 10 – 0

Ons vaandelteam was zowat langer onderweg naar Hoogerheide dan dat ze gespeeld hebben. Stijn Smits begon nog goed en verloor nipt in de vijfde game. Daarna ging het erg snel en werd er slechts af en toe een game gewonnen door Rudi Spinner, Pascal-André Wolters en Stijn. Geen schijn van kans en snel vergeten. Op de terugweg was er tijd genoeg om voor te bereiden op de komende belangrijke wedstrijd tegen Middelburg. 

Return Oss 2 – MTTV 2, uitslag: 9 – 1

Ook het tweede team delfde het onderspit tegen een veel sterker team. Invaller Fons Sanders won telkens een game, meer zat er helaas niet in. Leon Withoos was net beter en dus niet top fit. Ahmad Sayyed redde de eer door een bijzonder knappe overwinning op de sterke Rene van Hinthum. Het team staat in de zware poule onderaan en verliest het zicht op de tegenstanders. Punten sprokkelen en ervaring opdoen zodat ze sterker van start kunnen gaan in de voorjaarscompetitie. 

MTTV 3 – Belcrum 7, uitslag: 2 – 8

Een wat geflatteerde uitslag, ons team had best 1 of 2 punten extra kunnen behalen. René-Philippe Wolters speelde een degelijke pot en haalde de twee punten binnen. Robin de Jong speelde erg goed. Lange rally’s zowel aanvallend als verdedigend maar hij kwam in elke partij net te kort. Marc van Happen had het een stuk zwaarder al bood ook hij goed tegenstand. Ze doen het zeker niet slecht en er is nog steeds uitzicht op behoud in de vijfde klasse.

JEUGD

MTTV 1 – Budilia 1, uitslag: 4 – 6

Het moest er een keer van komen en nu is het zover. Tim Cool, Levi Granpré Moliere en Sem Stevens wonnen alle drie een partij en Sem zelfs twee keer. En dat tegen het eerste jeugdteam uit Budel. Sem maakte het extra spannend door pas in de vijfde game met 2 punten verschil te winnen van Dart Engelen. Levi, Tim en Sem wonnen verder van Niels Lamm. Hartstikke goed gedaan jongens!    

< terug