Recreatief Tafeltennis bij MTTV ’72

dat is pure ontspanning en lekker bewegen!

Elke woensdagmiddag van half twee tot drie uur in sporthal De Weijer wordt er door een groep enthousiaste senioren van MTTV’72 getafeltennist onder leiding van een ervaren speler. Na een korte warming-up worden de basisslagen en wat speciale slagen geoefend, om er weer in te komen. Daarna worden er partijtjes gespeeld, waarbij het er af en toe behoorlijk fanatiek aan toe gaat.

Omdat er geen prestatiedruk op staat maken we er een gezellige middag van. 

Daar komt bij dat tafeltennis geen blessuregevoelige sport is en je het dus ook tot op hoge leeftijd kunt blijven spelen. Met name de oog-handcoördinatie en het evenwichtsorgaan worden door tafeltennissen goed getraind.  En het is belangrijk om te blijven bewegen als je ouder wordt.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken.

Onlangs zijn we in een grotere zaal in de sporthal gaan spelen zodat we meer tafels kunnen opzetten en iedereen ook de volle anderhalf uur kan tafeltennissen.

Lijkt je het je wel iets om (weer) eens in een gezellige groep een balletje te slaan en je krachten te meten met andere recreanten? Aarzel dan niet.

Kom gerust eens vrijblijvend op woensdagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur kijken of meespelen in Sporthal de Weijer in Mierlo. Wij beschikken over diverse tafeltennisbatjes, dus je hebt alleen sportschoenen en sportieve kleding nodig.

De eerste drie keer kun je gratis meedoen.

Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen met:

willydevaan@gmail.com of kijk op de website www.mttv72.nl

< terug