Recreatief Tafeltennis

Meer bewegen is goed voor je!

 

Tafeltennisvereniging MTTV ’72 start in januari 2019 een groep voor senioren die overdag, onder leiding van een ervaren lid, recreatief wil komen tafeltennissen.

Nu in sporthal De Weijer een zaaltje speciaal voor tafeltennis is verbouwd, willen we ook overdag gebruik gaan maken van deze geweldige voorziening.

 

Tafeltennis kun je tot op hoge leeftijd blijven doorspelen, omdat het geen blessuregevoelige sport is. Daarom is het idee geboren om oudere senioren van Mierlo in de gelegenheid te stellen om wekelijks recreatief te komen tafeltennissen. Op die manier kunnen gezelligheid en meer bewegen goed worden gecombineerd. Wij hebben de beschikking over diverse tafeltennisbatjes, dus je hebt alleen sportschoenen en sportieve kleding nodig.

 

Iedereen die interesse heeft in recreatief tafeltennissen, heten wij welkom in de Multizaal van sporthal De Weijer in Mierlo, op de woensdagmiddagen vanaf 9 januari 2019.

We starten met een groep van 14.00 u tot 15.00 u. Als blijkt dat er behoefte is aan meer, kunnen we dit gemakkelijk uitbreiden. De eerste 3 keer is gratis, daarna kost het € 1 per week.

 

Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen met:

Willy de Vaan:  willydevaan@gmail.com of tel: 0492-830145

< terug