Slechts 3 teams speelden in deze week competitie, met wisselende resultaten.

SENIOREN

Bergeijk 4 – MTTV 1, uitslag: 4 – 6

Het onterechte verlies thuis tegen Bergeijk is gerevancheerd. Met name Stijn Smits, die de volgende dag 19 jaar oud is geworden, was erg goed in vorm en tikte alle drie de tegenstanders weg. Rudi Spinner (ietsje ouder dan Stijn) volgde met 2 winstpunten. Zijn dubbel met Stijn zorgde voor de uiteindelijke winst. Piedro Meulendijks komt trainingsuren tekort en zal op de trainingsavond een tandje erbij moeten zetten. 

Veldhoven 10 – MTTV 3, uitslag: 6 – 4

Thuis werd nog van Veldhoven gewonnen dankzij Pascal-André Wolters, maar nu moest vaker de tegenstander gefeliciteerd worden. Wim Hees en Jan Lauret wonnen van Rob van de Hurk. Sjaak Verbeek won daarnaast knap van de lastig spelende Peter Kim. Ondanks het kleine verlies staat ons derde team nog steeds op een keurige derde plaats in de vierde klasse.    

Veldhoven 17 – MTTV 6, uitslag: 5 – 5

Na een paar tegenvallende resultaten heeft het zesde team zich herpakt en speelde gelijk in en tegen Veldhoven. Toine van der Ven en Miep van Meijl wonnen van Anneke van Houtert. Tom van der Zanden versloeg daarnaast in drie games erg knap de sterke Francois du Plessis. Het goed lopende dubbel van Toine en Tom resulteerde in een gelijkspel, goed genoeg om in de race te blijven voor de derde plaats in de zevende klasse.

< terug