Slotfase van de competitie wordt voor alle teams spannend.

Stiphout 3 – MTTV 1, uitslag: 7 – 3

Ons vaandelteam heeft in Helmond een gevoelige nederlaag geleden. Rudi Spinner, Patrick Spapens en Stijn Smits wonnen ieder 1 wedstrijd. Drie wedstrijden gingen in de vijfde game verloren omdat de tegenstanders tactisch beter waren. Volgende week de topper tegen de nummer 2 Aarle-Rixtel. Er zal voor het kampioenschap dik gewonnen moeten worden want het schema daarna is niet gunstig voor ons.

MTTV 2 – Flash 4, uitslag: 4 – 6

De vorige keer in Eindhoven verloor team 2 nog met 9-1, dus de schade is nu beperkt gebleven. Fons Sanders en Leon Withoos pakten ieder een punt en René-Philippe Wolters twee punten. Alle drie stegen ze boven zichzelf uit en wonnen van tegenstanders die normaalgesproken beter zijn. De laatste wedstrijd was de spannendste. In de allerlaatste game won René-Philippe met 15-13. Volgende week tegen de nummer 1 uit Deurne. Er moeten puntjes gesprokkeld worden om uit de degradatiezone te blijven.  

MTTV 3 – Flash 10, uitslag: 1 – 9

Donkere wolken pakken zich samen boven ons derde team. Wederom een ruime nederlaag waardoor het team steeds verder achterop raakt in de strijd tegen degradatie. De uitslag is wel geflatteerd omdat maar 2 van de 10 wedstrijden in 3 games werden beslist. Rianne Sleegers redde de eer door te winnen van Harrie van Tuijn. Keith Saunders en Elice van de Bogaert bleven met lege handen staan.

Unicum 11 – MTTV 4, uitslag: 7 – 3

Ook het vierde team beet in het stof, al was de nederlaag tegen de nummer 1 uit Geldrop ingecalculeerd. Het was een enerverende donderdagavond. Discussies over de toverservices van Toine van der Ven, wegens tijdsnood moest Miep van Meijl haar laatste 2 wedstrijden achter elkaar doorspelen, en Dick Büthker gleed uit in zijn laatste wedstrijd maar kon gelukkig wel weer verder. Uiteindelijk een latertje geworden maar zoals altijd is de avond gezellig afgesloten. Volgende week belangrijke pot tegen Asten om in de middenmoot te blijven.

< terug