Spanning loopt op in alle competities

MTTV 1 – TIOS 3, uitslag: 8 – 2

De maximale score van 10-0 tegen het team uit Tilburg had er zelfs ingezeten maar het dubbel werd onnodig verloren en Pascal-André Wolters verloor net met 8-11 in de vijfde van Leon van Esch. Stijn Smits en Daniël Acatrinei bleven eenvoudig ongeslagen. Omdat concurrent ATTC uit Aarle-Rixtel punten liet liggen staat ons eerste team met 8 punten verschil ruim aan kop. Het is zaak om volgende week tegen nummer drie uit Oss de voorsprong minimaal te behouden zodat ze een goede uitgangspositie hebben voor de belangrijke laatste wedstrijd tegen ATTC.

MTTV 2 – Irene 4, uitslag: 4 – 6

Er waren veel prachtig lange rally’s te zien tussen het tweede team en het team uit Tilburg. Onze jeugdige spelers Jan Lauret en René-Philippe Wolters boden prima weerstand tegen de ervaren tegenstanders maar wonnen uiteindelijk alleen van Geert van Bragt. Onze ervaren Leon Withoos won erg knap van de sterker geachte Xiao Wu Zhou. Volgende week staat de cruciale wedstrijd tegen Stiphout op het programma waarbij ons team zich definitief uit de degradatiezone kan spelen.

Unicum 9 – MTTV 3, uitslag: 7 – 3

Tegen de koploper uit Geldrop is het geen schande om met 7-3 te verliezen en meer zat er ook eigenlijk niet in. Elice van de Bogaert speelde haar laatste wedstrijd voor MTTV omdat ze verhuist. Ze sloot haar tafeltenniscarrière bij MTTV in stijl af door knap te winnen van de op papier sterkere Shen Cheng. Keith Saundersverloor helaas zijn wedstrijden, Henry Essing daarentegen was in topvorm en pakte 2 punten.  Het is alle hens aan dek voor het derde team want ze staan op een gedeelde laatste plaats.

Unicum 11 – MTTV 4, uitslag: 8 – 2

Met een flink verlies tegen de koploper kwam de zegereeks van het vierde team ten einde. En dat kwam met name omdat ons team slechts 2 spelers kon opstellen. Jean-Louis Wolters haalde de 2 punten binnen. Linda van de Braak zat dicht bij het derde punt maar verloor helaas in de vijfde game met 11-5. Het vierde team staat in de middenmoot en met nog 2 pittige wedstrijden voor de boeg hebben ze een leuke uitdaging om in de middenmoot te blijven.

< terug