Spanning stijgt voor al onze teams

Flash 3 – MTTV 1, uitslag: 6 – 4

De kleine nederlaag in Eindhoven levert niet veel schade op omdat de directe concurrentie ook punten lieten liggen. Gevolg is wel dat de bovenste vijf teams in de competitie dicht bij elkaar zitten waardoor het razend spannend wordt of ons team de koppositie kan behouden. Stijn Smits en Rudi Spinner verloren tegen Flash alleen van de sterke Maarten Leijten, invaller Fons Sanders kon in Eindhoven helaas geen potten breken.

Geenhoven 1 – MTTV 2, uitslag: 8 – 2

Een gevoelige nederlaag tegen mede middenmoter Geenhoven uit Valkenswaard. Alleen René-Philippe Wolters won samen met Leon Withoos het dubbel. Daarnaast pakte hij individueel de winst tegen Bas van der Haterd. Tegen kopman en routinier Hans Cox kwam hij in de vijfde game met 11-9 net te kort. Leon Withoos en Jan Lauret deden hun best maar bleven helaas met lege handen staan. Het gaat spannend worden voor ons team want ze moeten nog tegen de beste twee teams in de competitie. Alle hens aan dek dus.

Budilia 5 – MTTV 3, uitslag: 0 – 10

Dat geldt zeker niet voor team 3. Met relatief gemak schuiven ze in Budel de volgende tegenstander aan de kant en staan ze inmiddels ruim aan kop. Rianne Sleegers is met een sterk seizoen bezig. Tegen Budel heeft ze zelfs geen game verloren. Henry Essing en Marc van Happen bleven ook makkelijk overeind waardoor de maximale eindstand op het bord verscheen. Alleen Veldhoven kan ze in de competitie bijbenen. Op 1 april komen ze elkaar tegen en kan ons team een definitief gat slaan richting het kampioenschap.

< terug