Succesvolle week voor de teams van MTTV ‘72

Never Despair 6 – MTTV ’72 2, uitslag: 3 – 7

Het tweede team van MTTV ’72 boekte een mooie overwinning en komt daarmee op de tweede plaats te staan met maar 1 punt verschil op Never Despair. Rudi Spinner en Patrick Spapens wonnen beiden al hun wedstrijden. Leon had niet zijn avond en kon helaas geen puntje pakken. Met nog 3 wedstrijden te gaan, heeft dit team nog zicht op een kampioenschap.

MTTV ’72 3 – Deurne 3, uitslag:  8 – 2

Het derde team heeft een succesvol seizoen. Marc van Happen speelt voor het eerst in de 4e klasse en wist tegen Deurne een puntje te scoren. Fons Sanders en Jan Lauret bleven ongeslagen. Dit team staat nu bovenaan in de competitie en zal de komende weken nog flink moeten strijden om deze plaats vast te houden.

Irene 7 – MTTV ’72 4, uitslag: 2 – 8

Het vierde team ging op bezoek bij Irene in Tilburg. Dit team staat onderaan in de competitie, dus hier moest geprobeerd worden om punten te halen om uit de degradatie-zone te blijven. Rob Toll moest bij de oude club van zijn vrouw en onder toeziend oog van zijn schoonvader extra zijn best doen. Hij won vrij eenvoudig zijn 3 wedstrijden en samen met Rianne Sleegers de dubbel. Henry Essing en Rianne wonnen ook nog ieder 2 wedstrijden, waardoor ze nu op de vierde plaats staan.

< terug