Tafeltennis; een gezellige sport voor iedereen!

Heb je op je vakantieadres een tafeltennistafel zien staan? Misschien heb je dan wel een balletje geslagen. De tafeltennis sport kun je ook beoefenen bij een vereniging en wel bij tafeltennisvereniging MTTV ’72 in Mierlo.

MTTV ’72, opgericht in 1972, is aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennisbond. Naast competitie en training organiseren wij allerlei leuke evenementen. Zowel jong als oud beleven keer op keer veel plezier aan de tafeltennis sport. Een sport die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen omdat het geen blessure-gevoelige sport is.

Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er door jeugd en senioren fanatiek gespeeld in sporthal De Weijer in Mierlo. Op woensdagmiddag is er van 14:00u tot 15:30u een recreantengroep voor iedereen die overdag tijd en zin heeft om te tafeltennissen. 

Lijkt tafeltennis je ook wel leuk, dan ben je welkom om eens te komen kijken en een balletje te slaan. De eerste 3 keer kun je gratis meetrainen. De vereniging heeft batjes en balletjes, dus als je die niet zelf hebt is dat geen probleem. In de kalender op de website vindt je de dagen en tijden dat het mogelijk is om te komen tafeltennissen bij MTTV ’72. Ook voor overige informatie over de vereniging kun je terecht op de website www.mttv72.nl.

< terug