Tafeltennis overdag voor senioren!

Meer bewegen is ook goed voor u!   

De recreantengroep van tafeltennisvereniging MTTV ’72 is alweer 2 maanden bezig met wekelijks overdag enthousiast te trainen in de mooie Multizaal in sporthal De Weijer. Op verzoek van de huidige groep spelen we nu anderhalf uur i.p.v. één uur per week.

Tafeltennis voorkomt valpartijen!

Dat is gebleken uit recent onderzoek. In een artikel in het ED van 30/09 2019 over het voorkomen van vallen bij ouderen, staat tafeltennis als eerste tip genoemd. Met name de oog-handcoördinatie en het evenwichtsorgaan worden door tafeltennissen goed getraind.  Daarom stellen we de senioren van Mierlo in de gelegenheid om wekelijks overdag recreatief te komen tafeltennissen. Dit onder de begeleiding van een ervaren lid van MTTV’72. Tafeltennis kun je tot op hoge leeftijd blijven spelen, omdat het geen blessuregevoelige sport is. Op die manier kunnen gezelligheid en meer bewegen goed worden gecombineerd.

Iedereen die interesse heeft in recreatief tafeltennissen, heten wij welkom in de Multizaal van sporthal De Weijer in Mierlo, op de woensdagmiddagen van 14.00 u tot 15.30 u. Kom gerust eens vrijblijvend kijken of meespelen. Wij hebben de beschikking over diverse tafeltennisbatjes, dus je hebt alleen sportschoenen en sportieve kleding nodig.

De eerste 3 keer is het gratis, daarna betaal je € 1 per week.

Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen met: Willy de Vaan:  willydevaan@gmail.com of tel: 0492-830145.

< terug