Team 1 komt sterk uit de startblokken

De voorjaarscompetitie was abrupt afgebroken, maar na de nodige voorzorgsmaatregelen is de najaarscompetitie gelukkig nu van start gegaan. Eén van de maatregelen is dat er geen dubbelspel gespeeld wordt dus kan er per competitiewedstrijd maximaal 9 in plaats van 10 punten gehaald worden.

De competitieindelingen zijn pittig en dat is te merken. Alleen team 1 heeft een goede start kunnen maken.

SENIOREN

Valkenswaard 2 – MTTV 1, uitslag: 2 – 7

Stijn Smits is man of the match. Met zijn fraaie backhand en forehand aanval verschalkte hij al zijn opponenten, zelfs de taaie verdediger Marc van de Boom. Rudi Spinner versloeg Marc ook met goed aanvalsspel maar verslikte zich in de blokster Linda Cox. Patrick Spapens won relatief makkelijk van Linda en PeterGrijseels.

Flash 3 – MTTV 2, uitslag: 7 – 2

Ons tweede team kon niet op tegen kampioenskandidaat Flash uit Eindhoven, maar hebben wel goed tegenstand geboden. Leon Withoos was de pechvogel, hij verloor al zijn wedstrijden in de vijfde game. Ook Jan Lauret greep telkens achter het net terwijl hij wel hier en daar games pakte. Alleen jeugdspeler Pascal-André Wolters was tegen ze opgewassen, hij won knap van Helmut Grams en Roger Bergs.  

MTTV 3 – Best 1, uitslag: 1 – 8

Een valse start tegen het sterke team uit Best. Keith Saunders en Elice van den Bogaert verloren ieder helaas een wedstrijd met minimaal verschil, dus 3-6 was gevoelsmatig acceptabeler geweest. Rianne Sleegers speelde een mooie wedstrijd tegen Ivica Ivica waarbij ze met topspinslagen de druk op hem opvoerde. Ze zat dichtbij de overwinning maar helaas ging ze net met 10-12 in de vijfde game ten onder. Rianne redde de eer door een regelmatige winst op Frank Linssen.

Maashorst 4 – MTTV 4, uitslag: 8 – 1

In Uden startte Miep van Meijl met een fraaie zege op Gijs van de Venne, maar daarna ging het hard de verkeerde kant op. Positief is dat Patrick Nijssen inmiddels al games gaat winnen, er zit een duidelijk stijgende lijn in zijn spel. Toine van der Ven won een game tegen MelekGezgic maar meer zat er niet in. Niet getreurd, we zijn pas net begonnen en we zijn tenminste weer gezellig  aan het tafeltennissen!

< terug