Team 1 met overmacht kampioen!

MTTV 1 – ATTC 1, uitslag: 8 – 2

Dankzij een dikke overwinning op nummer 2 uit Aarle-Rixtel zijn Daniël Acatrinei, Stijn Smits, Pascal-André Wolters en Rudi Spinner afgetekend kampioen geworden in de tweede klasse. Daniël bleef net als alle voorgaande wedstrijden ongeslagen, hij tikt iedereen met speels gemak van tafel. Stijn (3 zeges) liet weer een aantal magistrale forehand- en backhandslagen zien en Pascal-André (2) wordt elke week vaster en pareert de meest onmogelijke ballen. Tot in de kleine uurtjes werd samen met de sympathieke tegenstanders in Rudi’s man cave het kampioenschap gevierd. Op naar de eerste klasse!

Valkenswaard 3 – MTTV 2, uitslag: 8 – 2

Team 2 is door de nederlaag in Valkenswaard veroordeeld tot een promotie-degradatiewedstrijd om in de derde klasse te kunnen blijven. Fons Sanders (1) verraste bijna de veel sterkergeachte Peter van de Sande, maar ging met 15-13 in de vijfde game toch ten onder. René-Philippe Wolters (1) daarentegen kwam tegen Roger Görtzenna 2-0 achterstand in games knap terug en wón juist in de vijfde met 15-13. Jan Lauret kwam er dit keer helaas niet aan te pas. Het wordt nu extra hard trainen voor de laatste beslissende wedstrijd.

MTTV 3 – Veldhoven 13, uitslag: 7 – 3

Een overwinning op directe rivaal Veldhoven was noodzakelijk om uit de degradatiezone te komen en dat is prima gelukt. Marc van Happen en Keith Saunders stegen boven zichzelf uit en wonnen al hun wedstrijden tegen hogergeplaatste tegenstanders. Henry Essing (0) speelde solide maar verzuimde de aanval te kiezen. Het sterke dubbel van Marc en Rianne Sleegers maakte het feestje compleet. Team 3 is terecht in de vijfde klasse gebleven. 

MTTV 4 – Budilia 6, uitslag: 7 – 3

Wat hebben Miep van Meijl, Linda van de Braak en Radu Meulendijks een knap resultaat neergezet tegen het sterke team uit Budel. Miep (2) had al lang niet meer van Lenie Teklenburg gewonnen maar won dit keer afgetekend in 3 games. Linda’s backend zag er flitsend uit en zij won ook 2 wedstrijden. Voor Radu (3) was het meer van belang om geconcentreerd te blijven en kwam daardoor niet in de problemen. Zoals verwacht eindigt het vierde team op de vierde plaats in de zevende klasse. Prima gedaan!

< terug