Team 1 na zinderende wedstrijd in Valkenswaard kampioen in de 3e klasse!

In de laatste wedstrijd van de competitie moest door ons 1e team met minimaal 6-4 gewonnen worden in en tegen Valkenswaard om boven de nummer 1 Stiphout uit te komen. Een flinke opgave want thuis was er, weliswaar wat ongelukkig, met 6-4 van Valkenswaard verloren.

Rudi Spinner en Stijn Smits startten voortvarend. Ze wonnen allebei in 3 games. René-Philippe Wolters delfde vervolgens tegen hun sterkste speler Peter van de Sande het onderspit, al bood hij wel flink tegenstand. Het sterke dubbel van Rudi en Stijn, en vervolgens Rudi zelf breidde de voorsprong snel uit naar 1-4. Nog 2 punten te gaan in 5 wedstrijden leek geen probleem.

Ren­e-Philippe speelde erg sterk maar ging helaas tweemaal in de 5e game ten onder. Zijn vaste spel en effectvolle topspinballen waren net niet voldoende lastig voor de tegenstanders.

Stijn speelde een solide wedstrijd tegen Peter. Met variërende services en razendsnelle aanvalsslagen overvleugelde hij het blokspel van Peter en won bijzonder knap in 3 games.

Met 3-5 op het scorebord was Rudi aan de beurt tegen Peter. Vol overgave en met sterk aanvalsspel haalde Rudi het kampioenschap binnen!

Na alle felicitaties en foto’s maakte Stijn het feest compleet door Ton Bogers van de tafel te vegen. Daardoor behaalden onze kampioenen een mooie 7-3 overwinning op Valkenswaard.

Rudi heeft maar liefst 90% van zijn wedstrijden in de 3e klasse gewonnen en Stijn 73%. René-Philippe als beginner in de 3 klasse heeft bijzonder knap 37% gehaald.

 

In het najaar starten ze in de sterke 2e klasse, een pittige opgave. Maar eerst maar eens uitgebreid het kampioenschap vieren en lekker nagenieten. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!   

< terug