Team 3 stoomt door richting kampioenschap

MTTV 3 – ATTV 3, uitslag: 9 – 1

Concurrent Veldhoven verloor verrassend van Heeze en ons team behaalde wederomeen ruime overwinning. Daardoor verstevigen Henry Essing, Marc van Happen en Keith Saunders de koppositie en komt het kampioenschap steeds meer in zicht. Keith Saunders was de enige die tegen de tafeltennissers uit Asten een puntje liet liggen. Henry en Marc kenden geen enkel probleem. Volgende wedstrijd is in en tegen Veldhoven en dat belooft een mooie pot te worden.

MTTV 2 – Flash 4, uitslag: 0 – 10

Geen kans tegen de gedoodverfde kampioen uit Eindhoven. Maar liefst 7 van de 10 wedstrijden werden in 3 games beslist. Fons Sanders bood goed tegenstand tegen Robin Maessen maar in de vijfde game ging hij toch ruim ten onder. Jan Lauret en Leon Withoos stonden erbij en keken ernaar. Wonden likken, en vol goede moed beginnen aan de tweede helft om van die vervelende laatste plaats in de derde klasse te komen.

MTTV 1 – Stiphout 3, uitslag: 4 – 6

Door de kleine nederlaag heeft Stiphout de koppositie in de tweede klasse van ons team overgenomen. Kopman Rudi Spinner had een lastige avond en verloor helaas zijn wedstrijden. Pascal-André Wolters daarentegen won 2 partijen. Met name de winst op aanvaller Peter Mol is erg knap. Patrick Spapens won er eentje. Het dubbel van Pascal-André en Rudi leverden gelukkig weer eens een puntje op. Halverwege de competitie staat ons team er nog steeds goed voor en hebben ze zeker kans op het kampioenschap.

< terug