Team 4, 5 en ons jeugdteam kampioen!

JEUGD

Stiphout 2 – MTTV 1, uitslag: 0 – 10

Met een klinkende overwinning op Stiphout zijn Leander, Piedro, Radu Meulendijks, en René-Philippe en Pascal-André Wolters kampioen geworden in de Hoofdklasse. De grote score was hard nodig want concurrent TIOS uit Tilburg is met slechts 2 punten verschil op de tweede plaats geëindigd. In het voorjaar gaat ons team landelijk spelen. Proficiat en veel succes!

SENIOREN

MTTV 5 zat in de wachtkamer en volgde met spanning de verrichtingen van nummer 2 ATTC uit Aarle-Rixtel in Veldhoven. Als ATTC met 8-2 wint zijn zij kampioen en anders wij. We bedanken Veldhovenaar Peter van Tuyl want hij heeft 3 wedstrijden tegen ATTC gewonnen. Daardoor zijn Kasper Dam, Geert-Jan van Duijnhoven, Radu Meulendijks en Peter van der Velden met 1 punt verschil kampioen in de 6e klasse geworden. Gefeliciteerd!

Unicum 2 – MTTV 1, uitslag: 6 – 4

Afgelopen week gelijk gespeeld in Stiphout en nu verloren van Unicum in Geldrop. Het doek is daardoor gevallen, degradatie uit de 2e klasse is een feit. Rudi Spinner en Stijn Smits gaan in het voorjaar proberen zo snel mogelijk terug naar de 2e klasse te komen. Koen Smits stopt en onze jeugd vult zijn plekje mooi in.

MTTV 2 – Bergeijk 4, uitslag: 5 – 5

Een gelijkspel tegen de kampioen waardoor team 2 op de derde plaats is geëindigd in de 3e klasse. Piedro Meulendijks en Patrick Spapens wonnen ieder 2 en ook het dubbel van Leon Withoos en Piedro werd binnengehaald. Leon bleef 2 keer na de 5e game met lege handen staan.

Unicum 5 – MTTV 3, uitslag: 6 – 4

René-Philippe Wolters (2 zeges), Pieter van Aerle(2) en Jan Lauret(0) redden het net niet tegen de kampioen uit Geldrop, maar eindigde dankzij een beter onderling resultaat met Flash op de tweede plaats waardoor ze volgende week een promotiewedstrijd mogen spelen om toch naar de 3e klasse te promoveren. Succes!

MTTV 4 – Veghel 8, uitslag: 5 – 5

Rianne Sleegers, Henry Essing, Elice van de Bogaert en Keith Saunders waren al kampioen, dus de wedstrijd tegen Veghel was om de keizers baard. Keith (2), Henry(2) en Elice(1) zijn met 11 punten verschil dik kampioen geworden in de 6e klasse.

MTTV 6 – Veldhoven 17, uitslag: 4 – 6

Tom van der Zanden(1), Niels Kanters(2) en Jo Saunders(0) hebben weliswaar verloren maar tegen de kampioen is dat geen schande. Met name de winst van Niels op de sterke Francois du Plessis is knap. Ze zijn op een keurige 3e plaats in de 7e klasse geëindigd.

< terug