Team 4 zet een belangrijke stap richting kampioenschap

SENIOREN

Valkenswaard 5 – MTTV 4, uitslag: 2 – 8

Rianne Sleegers (2 zeges), Elice van de Bogaert (2) en Henry Essing(3) stondenslechts 1 punt boven Valkenswaard. Door deze ruime overwinning lopen ze flink uit en staan ze 7 punten los in de 6e klasse. Makkelijk ging het niet, zo werd bijvoorbeeld het dubbel van Rianne en Elice gewonnen met 10-12 in de 5e game. 

MTTV 6 – Veldhoven 6, uitslag: 4 – 6

Tom van de Zanden(1), Miep van Meijl(0) en Jo Saunders(0) lieten de kans liggen  hun koppositie verder uit te bouwen. Ondanks dat Veldhoven slechts 2 spelers konden opstellen waren ze toch uiteindelijk beter. Tom maakte het spannend door een keer met 12-10 in de 5e game te winnen en een keer met 8-11 in de 5e te verliezen.

Taveres 4 – MTTV 5, uitslag: 6 – 4

Jeffrey Brunselaar(0) maakte zijn debuut in de competitie maar kon vooralsnog geen vuist maken tegen de studenten uit Eindhoven. Kasper Dam(2) en Geert-Jan van Duijnhoven(2) beperkten de schade. JCV uit Vught pakt duidelijk de leiding, daaronder strijdt ons team met 3 andere clubs om de tweede plaats.  

MTTV 3 – Veldhoven 10, uitslag: 6 – 4

Onze jeugdige Pascal-André Wolters speelde de sterren van de hemel en won knap al zijn wedstrijden. Wim Hees(1) enJan Lauret(1) konden allebei net geen tweede wedstrijd winnen. Vermeldenswaardig is het spannende dubbel van Pascal-André en Wim die ze met 13-11 in de 5e game binnensleepten.  

Veldhoven 6 – MTTV 2, uitslag: 5 – 5

Ondanks het gelijke spel handhaaft ons team de koppositie in de 3e klasse. Fons Sanders(2) en Leon Withoos(1) mogen Invaller Pieter van Aerle(2) flink trakteren want hij heeft ze met 2 zeges enorm geholpen. Met name zijn winst op de stugge verdediger Frans Evers is bijzonder knap.

MTTV 1 – Bergeijk 4, uitslag: 4 – 6

Jammer dat onbehoorlijk en onsportief gedrag beloond werd met een overwinning op ons team. Een gelijkspel voor Stijn Smits(2), René-Philippe Wolters(0) en Kevin van den Eeden zou op zijn minst rechtvaardiger zijn geweest. Volgende week tegen Oss wordt cruciaal om in de 2e klasse te blijven.

< terug