Tegen het einde van de competitie is het voor menig team bijzonder spannend.

SENIOREN
MTTV 1 – Return Oss 2, uitslag: 3 – 7
Invaller Patrick Spapens en Rudi Spinner wonnen van de jeugdige Tim Bodar. En Koen Smits won samen met Rudi het dubbel. Meer zat er niet in tegen de koploper in de 2e klasse. Het blijft spannend of ons team zich kan handhaven.

MTTV 2 – TIOS 5, uitslag: 5 – 5
Patrick won in zijn eigen team alle wedstrijden. Joost Poppelaars en het dubbel van Patrick met Leon Withoos brachten ons team in evenwicht met het team uit Tilburg. Volgende week kunnen ze tegen Flash in Eindhoven zich definitief in veilige haven brengen.

MTTV 3 – ATTC 4, uitslag: 3 – 7
René-Philippe Wolters haalde de punten binnen met 2 individuele zeges en door het dubbel met Pieter van Aerle te winnen. Invalster Rianne Sleegers verweerde zich prima maar kwam net te kort. Pieter verloor helaas met 12-10 in de 5e game tegen Werner Doensen. Volgende week staat de 2e plaats op het spel.

Valkenswaard 5 – MTTV 4, uitslag: 1 – 9
Dankzij deze ruime overwinning is het kampioenschap in de 6e klasse bijna binnen. Valkenswaard bood veel tegenstand maar Henry Essing en Keith Saunders bleven overeind. Alleen Elice van de Bogaert feliciteerde 1 keer de tegenstander.

ATTC 6 – MTTV 5, uitslag: 5 – 5
Door het gelijke spel op de nummer 2 uit Aarle-Rixtel behoudt ons team de ruime voorsprong en kan het kampioenschap ze eigenlijk niet meer ontgaan. Geert-Jan van Duijnhoven bleef knap ongeslagen, Peter van der Velden en Radu Meulendijks wonnen ieder 1 partij.

ATTV 3 – MTTV 6, uitslag: 4 – 6
Tom van der Zanden en Niels Kanters verloren alleen van Rob Kerkers. Jo Saunders won er eentje. Dankzij de winst in het dubbel werd het een kleine overwinning op Asten. Beide teams blijven netjes in de middenmoot van de 7e klasse.

JEUGD
MTTV 1 – TIOS 3, uitslag: 2 – 8
Het is bloedspannend in de Hoofdklasse. Boxtel staat nu met 1 punt boven ons team en TIOS uit Tilburg. Piedro Meulendijks won er 2, met name tegen Anya Cao was erg knap. Leander Meulendijks verloor al zijn partijen helaas net in de 5e game. Radu Meulendijks had dit keer weinig kans.

< terug