Tweede jeugdteam na thriller kampioen.

In de hol van de leeuw ging ons tweede team met het kampioenschap aan de haal dankzij een fraaie 7-3 overwinning op koploper Flash.

JEUGD
Flash1 – MTTV 2, uitslag: 3 – 7
Er moest minimaal met 7-3 gewonnen worden van Flash om ze te passeren en het werd een ware thriller. Over en weer werd gewonnen. Flash dacht vooraf alles te kunnen winnen van Radu, en men moest toch ook een keer kunnen winnen van een Wolters. Bij een 1-1 stand moest Pascal-André spelen tegen Joey Chen. Bij een 2-1 en 10-6 achterstand trok Pascal-André de wedstrijd gedecideerd naar zich toe. Joey zat na dit verlies helemaal stuk. Flash had vier hier wedstrijdpunten gehad, en dus ook kampioenschapspunten.
Joey moest meteen hierna weer met Jessica weer in de dubbel aan de slag. De eerste game was gelukkig voor Flash. Pascal-André en René-Philippe lieten in de volgende twee games duidelijk zien wie de baas was. In de vierde game redde René-Philippe de game bij een 10-8 achterstand. Met een hoge bal uit een geslagen positie in het verre achterveld liet hij de bal op de het net vallen, waarna de bal ook nog eens het randje raakte. Deze echte Wolters bal viel helemaal verkeerd bij Flash, men was verbaasd en teleurgesteld, en tegelijk ook beduusd en verdoofd. Flash verloor deze game dus ook met 10-12. Nadat Radu verloor van Joia was de stand 2-2.
Pascal-André speelde tegen Jessica een zeer mooie partij. Hij verloor alleen de 2e game. De laatste 4e game was zeer overtuigend. Jessica had het er moeilijk mee.
De volgende twee partijen wonnen wij vrij gemakkelijk. Tussenstand 2-6. Radu verloor tegen Joey. De tussenstand was uiteindelijk 3-6 met nog 1 wedstrijd te gaan. René-Philippe Wolters ging in de laatste wedstrijd tegen Jessica tot het uiterste en won in de allerlaatste 5e game met 6-11. René-Philippe, Pascal-André Wolters en Radu Meulendijks, van harte proficiat met het kampioenschap in de Junioren 1e klasse! Op naar de hoofdklasse.

Spinmill 1 – MTTV 1, uitslag: 8 – 2
Ons eerste jeugdteam is door dit verlies onderaan geëindigd in de zware Landelijk C competitie. Leander en Piedro Meulendijks wonnen ieder 1, Jan Lauret bleef met lege handen staan.

SENIOREN
Veldhoven 4 – MTTV 1, uitslag: 4 – 6
Vorige week werd ons team kampioen, dus deze wedstrijd was voor de bühne. Rudi Spinner (3 zeges), Koen Smits(2) en Wim Hees(0) hebben hun kampioenschap tot in de kleine uurtjes gevierd.

MTTV 2 – Veldhoven 6, uitslag: 5 – 5
Een keurige 3e plaats in de 3e klasse. Patrick Spapens(3), Leon Withoos(2) en Sjaak Verbeek(0) bleven na een paar spannende wedstrijden in evenwicht met Veldhoven.

Bergeijk 6 – MTTV 3, uitslag: 4 – 6
Er had meer ingezeten tegen Bergeijk, nu bleef het beperkt tot een kleine winst. Pieter van Aerle(2), René Konings (2) en Stijn Smits(1) zijn samen met Jan Lauret op een terechte 3e plek in de 4e klasse geëindigd.

MTTV 4 – Stiphout 7, uitslag: 4 – 6
Rianne Sleegers(2), Elice van de Bogaert(1) en Keith Saunders(1) zijn door dit verlies veroordeeld tot een promotie-degradatie wedstrijd voor behoud in de 5e klasse.

MTTV 5 – Bergeijk 8, uitslag: 5 – 5
Op een uitzondering na is in de competitie niet ruim gewonnen of verloren en eindigen ze dus in de middenmoot van de 6e klasse. Ook dit keer bleven Kasper Dam(2), Henk van Oirschot(1) en Geert-Jan van Duijnhoven(2) steken op een gelijkspel.

MTTV 6 – Bergeijk 9, uitslag: 0 – 10
Er is wel tegenstand geboden, maar Bergeijk was duidelijk te sterk. Voor Jo Saunders, Tom en Twan van der Zanden is de 6e klasse te zwaar, maar ze gaan goed vooruit en dat biedt perspectief voor de toekomst.

< terug