Tweede jeugdteam pakt koppositie in de Junioren 1 e klasse.

In tegenstelling tot het 1 e jeugdteam dat in de loodzware Landelijk C klasse speelt,
doet het 2 e jeugdteam in de Junioren 1 e klasse goede zaken door een gelijkspel
tegen Flash uit Eindhoven.

JEUGD
Westa 3 – MTTV 1, uitslag: 9 – 1
Piedro Meulendijks redde de eer tegen de topclub uit Wessem. Jan Lauret en Leander Meulendijks konden redelijk meekomen, maar winst afdwingen zat er niet in. Ze hebben het zwaar te halen in de Landelijk C klasse, maar het is wel een mooie ervaring.

Flash 2 – MTTV 2, uitslag: 5 – 5
De broers Pascal-André en René-Philippe Wolters wonnen ieder 2 individuele wedstrijden en samen wonnen ze het dubbel. Voor Radu Meulendijks waren de tegenstanders uit Eindhoven te sterk. Samen met het 1 e team van Flash staan ze nu bovenaan in de Junioren 1 e klasse.

SENIOREN
Geenhoven 1 – MTTV 1, uitslag: 6 – 4
Met iets meer geluk was het een gelijkspel geworden, maar de meeste punten werden wel volgens verwachting verdeeld. Voor Wim Hees waren ze een maatje te groot. Rudi Spinner en Koen Smits verloren alleen van de sterke Hans Cox.

Unicum 6 – MTTV 3, uitslag: 7 – 3
Er brandde een flink sportieve strijd los in de derby tussen Mierlo en Geldrop. Uiteindelijk bleek Unicum sterker, met name door de ervaren Eddy Verhulst. Jan Lauret en René Konings beten in het stof. Stijn Smits en zijn dubbel met Jan zorgden voor de 3 punten.

ATTC ’77 3 – MTTV 4, uitslag: 7 – 3
Henry Essing was de pechvogel. Maar liefst 3 keer verloor hij net in de 5 e game. Rianne Sleegers(1 zege) en Elice van de Bogaert(2) verzachtte het verlies. Ze moeten flink aan de bak om zich in de voor hun sterke 5 e klasse te handhaven.

MTTV 5 – Unicum 10, uitslag: 6 – 4
Deze derby werd netjes gewonnen door Geert-Jan van Duijnhoven(3), Peter van der Velden(2) en Henk van Oirschot(1). De winst had groter kunnen zijn, 3 wedstrijden gingen in de 5 e game verloren. Samen met Unicum en Veldhoven delen ze de 2 e plaats in de 6 e klasse.

MTTV 6 – Deurne 5, uitslag: 4 – 6
De kaarten leken van tevoren al geschud want 7 wedstrijden werden in 3 games beslist. Twan van der Zanden(2), Toine van der Ven(1) en hun dubbel leverden 4 punten op. Voor Jo Saunders was er dit keer geen eer te behalen.

< terug