Vaandelteam grijpt in de laatste competitieronde net naast de titel

MTTV 1 – Bergeijk 4, uitslag: 7 – 3

Ons team zou kampioen geworden zijn als ze de wedstrijd tegen Bergeijk met 8-2 hadden gewonnen. Slechts 1 puntje kwamen ze dus tekort. Stijn Smits, Rudi Spinner en Pascal-André Wolters hadden een voorspoedige start en kwamen op een 7-1 voorsprong. Alleen het dubbel ging verloren. Daarna ging het mis. En Pascal-André was er bijna. In de beslissende game werd het 10-10 en op ervaring won Alwies van de Heijden. Daarna had Rudi geen schijn van kans tegen de dominante aanvaller Tim Senders. Vermeldingswaardig is dat Stijn Smits individueel de beste van de competitie is geworden. Dat geeft vertrouwen voor het volgende seizoen!

Veldhoven 6 – MTTV 2, uitslag: 5 – 5

Tegen hekkensluiter Veldhoven is gelijk gespeeld en dat bleek ruim voldoende voor handhaving in de derde klasse. Er moest wel hard gewerkt worden. Maar liefst 5 van de 10 wedstrijden werden met minimaal verschil in de vijfde game beslist. Fons Sanders had goed getraind en dat resulteerde in 2 mooie winstpartijen. René-Philippe had een paar bloedspannende wedstrijden en won er uiteindelijk twee. Jan Lauret is waarschijnlijk toe aan wintersportvakantie, al verloor hij nipt van de oude rot Peter van Daal.  

Stiphout 6 – MTTV 3, uitslag: 4 – 6

Het derde team heeft in Helmond een knappe overwinning behaald maar daarmee werd helaas degradatie naar de zesde klasse niet voorkomen. Henry Essing was man-of-the-match met 3 zeges. Rianne Sleegers is herstellende en won alleen van invaller Martijn Martens. Elice van de Bogaert pakte twee puntjes mee. De competitie was teleurstellend, maar volgend seizoen in de zesde klasse hebben ze een grote kans dat ze kampioen worden.

MTTV 4 – Maashorst 5, uitgesteld?

Het team uit Uden kon helaas niet spelen vanwege interne Corona perikelen waardoor de wedstrijd is uitgesteld. Wanneer de wedstrijd ingehaald wordt is volstrekt onzeker, en daarmee ook wat de eindstand in de competitie zal zijn. Toine van der Ven, Miep van Meijl, Tom van der Zanden en Dick Büthker moeten afwachten hoe deze competitie afgerond zal worden.

Al met al voor MTTV een bewogen eind van de competitie. Laten we hopen dat we begin volgend jaar gezond en wel de voorjaarscompetitie kunnen starten.

< terug