Vaandelteam MTTV ruim aan kop in de tweede klasse

MTTV 1 – Stiphout 3, uitslag: 7 – 3

Ons eerste team legde een prima wedstrijd op tafel tegen de mannen uit Helmond. Rudi Spinner bleef weer ongeslagen, maar makkelijk had hij het zeker niet. Tegen Arthur van den Bosch boog hij een 2-0 achterstand in games om naar 3-2, en tegen Peter Mol had Rudi ook 5 games nodig om alsnog te winnen. Stijn Smits en Pascal-André Wolters wonnen ieder twee wedstrijden. Door deze overwinning zetten ze een belangrijke stap richting het kampioenschap. Halverwege de competitie staan ze namelijk 4 punten los van de nummer 2 uit Aarle-Rixtel en 8 punten van nummer 3 Stiphout.

Flash 10 – MTTV 3, uitslag: 8 – 2

Voor het derde team ziet het er een stuk somberder uit. Ook de vijfde wedstrijd in Eindhoven werd ruim verloren. Henry Essing won wel van Harrie van Tuijn en Rianne Sleegers van Ebo Dieben. Meer zat er voor Henry, Rianne en Elice van de Bogaert niet in. Ze zullen uit een ander vaatje moeten gaan tappen om degradatie naar de zesde klasse te voorkomen.

MTTV 4 – Unicum 11, uitslag: 2 – 8

Het is geen schande om tegen de koploper uit Geldrop te verliezen en er werd bovendien prima tegenstand geboden. Dick Büthker en Miep van Meijl pakten ieder een punt. Toine van der Ven zat tweemaal dicht bij een overwinning maar hij ging toch telkens net in 5 games ten onder. Met name tegen noppenspeler Marius van Brugge speelde hij tactisch erg goed. Door de nederlaag zakken ze af naar de onderste regionen in de zevende klasse, maar door de progressie van het team zullen ze in de returns zeker beter gaan scoren.

< terug