Vaandelteam op achterstand na moeizame avond in Oss

OTTC 1 – MTTV 1, uitslag: 7 – 3

De aspiraties om kampioen te worden moeten mogelijk bijgesteld worden na de tegenvaller in Oss. Door wisselvallig spel van Rudi Spinner en Stijn Smits was het in een mum van tijd 5 – 0. Pascal-André Wolters keerde het tij door een knappe overwinning op de sterke Maurice Cuijpers. En hij pakte later zelfs zijn tweede punt na een spannende strijd tegen Bouke Hagreis. Gelukkig won Rudi zijn laatste partij met 13-11 in de vijfde game zodat de schade enigszins beperkt bleef. Niettemin staat ons team nu al 5 punten achter op de koploper en zullen ze uit een ander vaatje moeten tappen om de aansluiting te behouden.  

ATTC 2 – MTTV 2, uitslag: 4 – 6

Na de gevoelige nederlaag afgelopen week boekte het tweede team een belangrijke overwinning op Aarle-Rixtel. De jeugdige René-Philippe Wolters en Jan Lauret waren ieder goed voor 2 punten. Nestor Fons Sanders voegde een punt toe aan het totaal. Het dubbel van René-Philippe en Fons was ijzersterk. In drie games tikte ze de tegenstanders vakkundig van tafel. Dankzij deze zegenestelen ze zich in de middenmoot van de derde klasse.  

Valkenswaard 6 – MTTV 3, uitslag: 2 – 8

Het derde team zet zijn zegereeks voort en pakt vol overtuiging de leiding in de zesde klasse. Ze gingen in Valkenswaard als een razende uit de startblokken en pas in de vijfde wedstrijd werd de eerste game verloren. Toen kwam er tegenstand vanuit Valkenswaard en werden de wedstrijden een stuk spannender. Rianne Sleegers bleef weer knap ongeslagen, Elice van de Bogaert en Henry Essing hoefden slechts eenmaal de tegenstander te feliciteren. De koppositie is dus ingenomen, het is nu zaak om tegen de zwakkere tegenstanders de komende wedstrijden zoveel mogelijk punten te halen. En gezien de huidige vorm gaat dat zeker lukken.

< terug