Vaandelteam ruim aan kop in tweede klasse.

Return Oss 1 – MTTV 1, uitslag: 1 – 9

Ons eerste team heeft in Oss een gevoelige tik uitgedeeld aan een van dekampioensconcurrenten. Daniël Acatrinei had geen kind aan de tegenstanders,Pascal-André Wolters gaat als een speer en bleef ook ongeslagen. Met name de winst op Melvin van Zandvoort was erg knap. Stijn Smits moest tegen de altijd vriendelijke verdediger Twan Roelands tot het gaatje en won in de vijfde game met 10-12. Stijn liet als enige een puntje liggen maar de buit was toen al ruim binnen.

MTTV 2 – Stiphout 5, uitslag: 4 – 6

Tegen het team uit Helmond had meer uitgehaald moeten worden om uit de degradatiezone te blijven. En dat had erin gezeten want zowel Fons Sanders als Leon Withoos verloren net met 12-10 in de vijfde game van Ario Nab. Uiteindelijk won Fons twee partijen, Leon en Jan Lauret ieder 1. Ze moeten flink aan de bak om niet onderaan in de derde klasse terecht te komen.

TTCV 6 – MTTV 3, uitslag: 7 – 3

Team 3 had een zware avond In Veghel. Rianne Sleegers en Marc van Happenwonnen alleen van Robert Verhoeven. Rianne kreeg haar tweede punt cadeau vanwege opgave van Michiel RIjkers.Henry Essing moest helaas drie keer de tegenstander feliciteren. Door dit verlies staat ons team onderaan in de vijfde klasse met 12 punten, net als Flash en Veldhoven. Komende maandag in Veldhoven is dus een belangrijke wedstrijd voor ze. 

MTTV 4 – ATTV 3, uitslag: 5 – 5

Man van de wedstrijd is Jean-Louis Wolters, hij bleef ongeslagen. Tegen Marion Knapen kwam hij in games 2-1 achter maar herstelde daarna prima en pakte met 2-3 de overwinning. Nieuwkomer Mao Sheng Ren moet nog wennen maar leert wel telkens bij. Miep van Meijl won knap van Toon van Heugten.  Het team staat weliswaar in de onderste regionen van de zevende klasse maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

< terug