Vaandelteam tapt in Carnavalsweekend uit ander vaatje.

MTTV 1 – Een en Twintig 1, uitslag: 10 – 0

Na de smadelijke nederlaag in Oss heeft ons eerste team de nare smaak weggespoeld door een maximale overwinning te behalen op het vaandelteam uit Beek en Donk. Een walk-over was het zeker niet, geen enkele wedstrijd werd in drie games beslist. Stijn Smits, Rudi Spinner en Pascal-André Wolters maakten er samen met de tegenstanders een gezellige avond van waarbij Carnavalskleding en enkeleschuimende consumpties een belangrijke bijdrage leverden aan die gezelligheid.    

MTTV 2 – Een en Twintig 2, uitslag: 6 – 4

Het tweede team behaalde een moeizame maar wel nuttige overwinning op het tweede team uit Beek en Donk. Fons Sanders was in topvorm en versloeg knap zowel kopvrouw Panisa Tummuengdonals Bert Coolen in vijf games. Leon Withoos (2 zeges) en René-Philippe Wolters (1 zege) moesten tot het uiterste gaan tegen Guido Graat en wonnen beiden ook na het maximaal aantal van 5 games.

Na afloop werd er snel omgekleed en gingen ze met de twee eerste teams in polonaise naar de kroeg ernaast en dompelden ze zich tot in de kleine uurtjes in het Carnavalsgedruis.

MTTV 3 – Flash 12, uitslag: 9 – 1

Het derde team dendert door en zet ook het team uit Eindhoven betrekkelijk eenvoudig aan de kant. Marc van Happen en Henry Essing bleven ongeslagen, alleen Keith Saunders liet een steekje vallen tegen Harrie Kole. Het dubbel met Marc en Keith was bijzonder spannend en werd nipt met 11-9 in de vijfde game in hun voordeel beslist. Ze staan met 3 punten verschil bovenaan en liggen goed op schema voor het kampioenschap in de zesde klasse. Hoe de voortzetting van de avond verliep voor deze twee teams is bij de auteur van dit artikel niet bekend…

< terug