Vaandelteam walst over Valkenswaard heen

Valkenswaard 2 – MTTV 1, uitslag: 0 – 10

Rudi Spinner, Stijn Smits en Pascal-André Wolters waren tot in de tenen gemotiveerd om een goede uitslag neer te zetten en dat resulteerde in de maximale score. Makkelijk ging het zeker niet, Pascal-André moest tweemaal tot de uiterste vijfde game voor de winst strijden. Door de ruime overwinning staan ze fier aan kop in de tweede klasse.

MTTV 2 – Stiphout 5, uitslag: 7 – 3

Na een klein verlies vorige week behaalde het tweede team een nuttige overwinning op Stiphout. Jan Lauret had lang niet gespeeld en kwam steeds beter in zijn spel. Met name zijn laatste overwinning op de sterke Tim Onstenk was erg knap. René-Philippe Wolters was goed op dreef en bleef ongeslagen. Nestor Fons Sanders haalde een nuttig punt binnen zodat het team nu vlak achter de twee koplopers in de derde klasse staat.

Unicum 8 – MTTV 3, uitslag: 10 – 0

Een flinke tegenvaller voor Rianne Sleegers, Elice van de Bogaert en Keith Saunders. Het team uit Geldrop bleek beduidend sterker. Rianne en Elice zaten wel tijdens het dubbelspel dicht bij een overwinning, ze gingen echter in de vijfde game alsnog kopje onder. Team drie staat nu onderaan in de vijfde klasse maar gelukkig is de competitie net begonnen.

MTTV 4 – Een en Twintig 7, uitslag: 2 – 8

Helaas was Tom van der Zanden verhinderd en Miep van Meijl is geblesseerd, dus Dick Büthker en Toine van der Ven startten met een 3-0 achterstand. Dick begon goed tegen Jolanda Biemans en won met 11-8 in de vijfde game. Daarna behaalde Dick en Toine alleen nog de winst in het dubbel. Toch was het team uit Beek en Donk niet veel sterker. Dat bleek wel uit een paar gelijk opgaande wedstrijden. Volgende keer valt het balletje vaker aan de goede kant van het net.

< terug