Veel teams verkeren in zwaar weer, er is werk aan de winkel

SENIOREN

MTTV 1– Never Despair 5, uitslag: 7 – 3

Dat geldt niet voor ons eerste team, al komt de zege op het Bossche team wel goed uit. Ze nemen hierdoor ruim afstand van de degradatiekandidaten. Rudi Spinner is in vorm en bleef ongeslagen. Invaller Pascal-André Wolters won van de geblesseerde Ramon van Lith die later uitviel. Stijn Smits won er 1, en won met Rudi vrij makkelijk het dubbel.

MTTV 2 – Deurne 2, uitslag: 1 – 9

Verliezen tegen de koploper is te verwachten, maar 1-9 is wel erg veel.René-Philippe Wolters en Fons Sanders wonnen af en toe een game, maar meer zat er niet in. Joost Poppelaars is gelukkig weer blessurevrij en kon meer weerstand bieden. Hij won zelfs vrij eenvoudig van Lars Raijmakers.  

MTTV 3 – Flash 5, uitslag: 1 – 9

Pas in de vijfde wedstrijd werd een game gewonnen, daarna kregen Wim Hees, Pieter van Aerle en Sjaak Verbeek meer kansen. Wim verloor in de 5e game van de altijd lastige Leon Theelen, Pieter kwam zelfs tot 14-16 in de vijfde game tegen Arne Mulder. Sjaak stal de show tegen kopman Bram van der Klooster. Ondanks twee matchpunten redde Sjaak op knappe wijze de eer. 

Geenhoven 3 – MTTV 4, uitslag: 5 – 5

In Valkenswaard werden de punten verdeeld. Tegenstander Richard Rijkers kwam onverwacht sterk voor de dag en won zijn wedstrijden. Elice van de Bogaert (2 zeges), Henry Essing (1) en Keith Saunders(1) haalden gelukkig tegen de anderen voldoende punten binnen om de 2e plaats in de 5e klasse te behouden.  

ATTV ’71 3 – MTTV 5, uitslag: 10 – 0

Jo Saunders begon goed tegen Inge Leenen maar legde het met 12-10 in de vijfde game net tegen haar af. Daarna wonnen Toine van der Ven, Patrick Nijssen en Jo af en toe een game, maar meer zat er niet in. Volgende week tegen hekkensluiter Veldhoven zal er ruim gewonnen moeten worden om aansluiting te houden met de middenmoot.

JEUGD

Irene 4– MTTV 1, uitslag: 7 – 3

We zijn erg blij dat we een nieuw jeugdteam hebben. Ze zijn in de Starterscompetite begonnen en draaien lekker mee. In Tilburg konden we helaas maar 2 spelers opstellen. Senna Seggelinkbood goed tegenstand en leert telkens bij. Storm Achttienribbe is al een stuk verder en hoefde geen game in te leveren.

< terug