Verslag Open Mierlose Kampioenschappen

Op zondag 19 mei vonden voor de 30e keer de Open Mierlose Kampioenschappen plaats in Sportzaal  De Weijer. Een toernooi waar iedereen aan kan deelnemen.

Voor deze editie hadden zich 35 deelnemers aangemeld. De belgen waren wederom in grote getale aanwezig. Er was een verdeling gemaakt naar een A-categorie met de beste spelers en een B-categorie voor de overige spelers. Er werd gespeeld in poules van 4 of 5 spelers. Na de poulewedstrijden ging iedereen door naar de kwart finales om vervolgens in de halve finale terecht te komen.

 

In categorie B streden Henry Essing en Radu Meulendijks , beiden van MTTV ’72, voor de 3e plaats. Radu wist nog wel een set van Henry te winnen, maar kwam in de overige sets helaas te kort. Voor de 1e plaats werd gestreden door Wim Hendriks uit België en Roland Robinson. Wim werd door de andere aanwezige belgen aangemoedigd en gecoacht, maar dat was niet genoeg om de finale te winnen. Roland werd na 3 sets de kampioen in de B-categorie.

 

In categorie A werd de strijd voor de 3e plaats een belgisch onderonsje. Ronny Hoeben en Jhon Custers maakte er een leuke wedstrijd van. Ronny won met 3-1 van Jhon. In de finale speelde de Belgische Kevin Vervaet tegen Rudi Spinner van MTTV ’72. Het werd een leuke wedstrijd om naar te kijken. Rudi kwam niet goed genoegd in zijn spel en Kevin speelde gecontroleerd de ballen terug, waarmee Kevin de wedstrijd met 3-0 van Rudi won.

Na afloop was er in de sportkantine van Sporthal De Weijer de prijsuitreiking en kon er nagepraat worden over een geslaagd toernooi.

Klik hier voor meer foto’s

            

< terug