Volgende week kan het 1e team kampioen worden in de 3e klasse.

SENIOREN

MTTV 1 – Unicum 4, uitslag: 10 – 0

Door de maximale score op Unicum maken Rudi Spinner, Stijn Smits en René-Philippe Wolters nog steeds kans op het kampioenschap. Er zal dan volgende week met minimaal 6-4 gewonnen moet worden in en tegen Valkenswaard. Dat wordt een pittige maar wel haalbare klus.

MTTV 3 – Unicum 6, uitslag: 2 – 8

Ondanks dat Pieter van Aerle(1 zege), Leander Meulendijks(1) en invaller Keith Saunders(0) slechts 2 punten hebben gehaald, is dat net genoeg om de degradatiewedstrijd te ontlopen en handhaven ze zich keurig in de 4e klasse.

NTTV 2 – MTTV 4, uitslag: 8 – 2

In Nuland viel het doek voor Elice van de Bogaert(1), Rianne Sleegers(1) en Keith Saunders(0), en degraderen ze naar de 6e klasse. Net als voorgaande wedstrijden komen ze telkens net te kort, dus zullen ze naar verwachting weer snel terug zijn in de 5e klasse.

Een en Twintig 4 – MTTV 5, uitslag: 9 – 1

Geen kans in Beek en Donk tegen de nummer 2 in de 5e klasse. Kasper Dam redde de eer tegen Patrick Biermans. Geert-Jan van Duijnhoven, Radu Meulendijks, Peter van der Velden en Kasper likken hun degradatiewonden en zullen fris aan de slag gaan in de 6e klasse.

Taveres 4 – MTTV 6, uitslag: 7 – 3

Door de drie punten tegen de studenten in Eindhoven en het feit dat de directe concurrenten elkaar voldoende in evenwicht hielden, kan ons 6e team zich definitief opmaken voor de promotiewedstrijd naar de 6e klasse. Niels Kanters(2), Toine van de Ven(1), Tom van der Zanden(0) en Jo Saunders zullen er flink voor moeten trainen want ze spelen de promotiewedstrijd tegen het sterke Budilia 6.

JEUGD

MTTV 1 – ’t Belke 1, uitslag: 4 – 6

Piedro Meulendijks(2), René-Philippe Wolters(2) en Pascal-André Wolters(0) behaalden net geen gelijkspel tegen de nummer 2 uit Tegelen. Niettemin zijn ze op een fraaie 3e plaats geëindigd in de landelijk C competitie. Piedro heeft maar liefst 83% van zijn individuele wedstrijden gewonnen, René-Philippe 80% en de jeugdige Pascal-André 44%. Knap gedaan!

 

< terug