Voorjaarscompetitie van start gegaan in de nieuwe locatie sporthal de Weijer.

MTTV ’72 is verhuisd van het Patronaat naar sporthal de Weijer en dat is een hele verbetering. Meer ruimte, goede omstandigheden en er zijn zelfs tribunes! Dus kom een keer vrijblijvend een balletje slaan of kom gerust eens kijken naar deze mooie, snelle en tactische sport.

SENIOREN
MTTV 1 – Deurne 4, uitslag: 9 – 1
Het team uit Deurne is gepromoveerd uit de 4e klasse, maar ze zijn duidelijk een maatje te klein voor Rudi Spinner (3 zeges), Koen Smits (3) en Wim Hees(2). Een prima start voor ons team dat kampioensaspiraties heeft.

MTTV 3 – Veldhoven 7, uitslag: 6 – 4
Stijn Smits (3) is Jeugd Landelijk A gaan spelen bij Stiphout en speelt bij ons mee in het 3e team. En niet onverdienstelijk, hij wint alle drie de partijen. René Konings(2) speelde prima ondanks een rugblessure. De aanval van Pieter van Aerle(0) is nog wat roestig, maar dat komt goed.

MTTV 4 – Veldhoven 11, uitslag: 1 – 9
Tegen het ijzersterke team uit Veldhoven was geen kruid gewassen. Henry Essing(0) en Keith Saunders(0) verloren beiden in de 5e set tegen Henk-Jan Smilde, waar Elice van de Bogaert(1) de eer tegen redde.

Renata 6 – MTTV 6, uitslag: 8 – 2
Het 6e team is kampioen geworden in de 7e klasse, en treden nu aan in de zware 6e klasse. Jo Saunders en debutant uit de jeugd Tom van der Zanden wonnen allebei van Ingrid Rooijmans. Jo won met maar liefst 16-14 in de 5e game! Niels Kanters(0) speelde ook prima, maar kwam net te kort.

JEUGD
MTTV 1 – Tanaka 2, uitslag: 2 – 8
Leander Meulendijks heeft de plaats van Stijn Smits ingenomen in ons 1e team, dat speelt in de Jeugd Landelijk C competitie. Tegen het team uit Etten-Leur won Piedro Meulendijks 1 keer, en zijn dubbel met Jan Lauret werd gewonnen. Er had meer ingezeten, drie partijen gingen in de 5e game verloren.

MTTV 2 – Valkenswaard 1, uitslag: 8 – 2
Een voorspoedige start van ons 2e team in de Junioren 1e klasse. De broers Pascal-André en René-Philippe Wolters bleven knap ongeslagen. Ook Radu Meulendijks(1) speelde erg goed, hij verloor een keer maar net met 11-8 in de 5e game. Prima gedaan!

< terug