Wedstrijden om je vingers bij af te likken

MTTV 1 – Return Oss 1, uitslag: 9 – 1

Een klinkende overwinning van ons vaandelteam op het sterke team uit Oss.Tegenstander Robert Moormann had tot nu toe al zijn wedstrijden gewonnen maar Pascal-André Wolters, Stijn Smits en Daniël Acatrinei wonnen er allemaal van. Alleen Pascal-André moest een keer zijn tegenstander feliciteren, voor de rest niets dan magistrale rally’s en afgetekende zeges. In de laatste wedstrijd tegen nummer 2 uit Aarle-Rixtel zijn slechts 3 punten nodig voor het kampioenschap, de bloemen kunnen besteld worden. En in het bijna ondenkbare geval gaan de bloemen naar Aarle-Rixtel.

Stiphout 5 – MTTV 2, uitslag: 7 – 3

Fons Sanders, Jan Lauret en René-Philippe Wolters liepen een bijzonder gevoelige nederlaag op tegen concurrent Stiphout. Drie wedstrijden werden helaas in 5 games verloren waarbij René-Philippe tegen de solide spelende Roland Robinson zelfs met 16-14 in de vijfde ten onder ging. Volgende week staan ze voor de zware opgave om tegen de nummer 2 uit Valkenswaard met minstens 7-3 te moeten winnen om een promotie-degradatie wedstrijd te ontlopen.

MTTV 3 – TTCV 6, uitslag: 7 – 3

Team 3 behaalde een ruime overwinning op de ervaren mannen uit Veghel. Slechts 1 van de in totaal 10 partijtjes werd (door Rianne Sleegers) in 3 games beslist, voor de rest waren het stuk voor stuk mooie en spannende wedstrijden. Rianne won er uiteindelijk 1, Keith Saunders 2. Marc van Happen was man-of-the-match met 3 knappe overwinningen. Volgende week de beslissende wedstrijd tegen mededegradatiekandidaat Veldhoven. In principe zou een kleine overwinning genoeg moeten zijn. 

ATTV 3 – MTTV 4, uitslag: 7 – 3

Ook bij het vierde team werd slechts 1 wedstrijd in 3 games beslist, alleen bij hen viel de bal helaas te vaak aan de verkeerde kant van het netje. Jean-Louis Wolters haalde 2 punten binnen, hij verloor alleen verrassend van Yvonne Wassink. Miep van Meijl tikte juist Yvonne met 11-2 van tafel, maar verloor van de andere twee tegenstanders. Voor Linda van de Braak waren de tegenstanders net een maatje te groot. Het ziet er naar uit dat ze op een keurige vierde plaats in de zevende klasse zullen eindigen.

< terug