Zowel team twee, vier als zes veroveren de koppositie in de competitie.

SENIOREN

MTTV 6 – Een en Twintig 6, uitslag: 10 – 0

De maximale score tegen Beek en Donk waardoor ons team bovenaan in de 7e  klasse staat. Slechts 1 wedstrijd werd in 5 games beslist, de rest werd vrij eenvoudig een prooi voor Toine van der Ven, Miep van Meijl en Jo Saunders. Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen de nummer 2 uit Veldhoven.   

JCV 8 – MTTV 5, uitslag: 6 – 4

In Vught tegen JCV konden Jean-Louis Wolters(1 zege), Kasper Dam(1) en Geert-Jan van Duijnhoven(2) de schade beperkt houden, ze staan op een keurige tweede plaats in de 6e klasse. Er had meer in kunnen zitten, maar liefst 3 wedstrijden gingen net in de 5e game verloren.   

MTTV 4 – Budilia 5, uitslag: 9 – 1

Team 4 is op stoom. Na een stroeve start in de competitie werd eerst met 10-0 en nu met 9-1 gewonnen. Henry Essing, Elice van de Bogaert en Keith Saunders bleven ongeslagen, alleen het dubbel ging naar Budel. Ze staan nu bovenaan met slechts 1 punt verschil met Valkenswaard. Tussen hen zal het kampioenschap gaan, dus belangrijk om volgende week goed tegen ze te presteren.  

Bergeijk 6 – MTTV 3, uitslag: 1 – 9

Ook team 3 heeft een prima resultaat neergezet want makkelijk hadden ze het zeker niet. Jan Lauret en Pieter van Aerle bleven ongeslagen, waarbij Pieter met 10-12 in de 5e game knap won tegen de altijd taaie John Smaling. Invalster Rianne Sleegers(2) speelde ook erg goed. Met name de winst op de veel sterker geachte Nicky Thiels valt in positieve zin op.    

MTTV 2 – Geenhoven 1, uitslag: 9 – 1

De ruime overwinning is een meevaller want normaalgesproken zijn ze aan elkaar gewaagd. Dat komt enerzijds door een invalster bij Geenhoven, anderzijds omdat Patrick Spapens(3), Leon Withoos(3) en Fons Sanders(2) in vorm zijn. Vermeldenswaardig zijn de winst van Leon op Hans Cox, waarbij Leon hem met ogenschijnlijk speels gemak aan de kant schoof, en de zege van Fons op zijn persoonlijke ansgtgegner Piet Staals.

Budilia 1 – MTTV 1, uitslag: 9 – 1

Het vaandelteam van Budel hoort niet in de 2e klasse, ze zijn veel te sterk, al hebben Stijn Smits, Piedro Meulendijks en Rudi Spinner aardig tegenstand kunnen bieden. Rudi redde de eer door te winnen van Inno Stevens. De komende twee wedstrijden tegen Bergeijk en Oss zijn van belang om uit de degradatiezone te geraken.

< terug